e-Juridic

In atentia dnei/dlui Abonat , inscris la data de

Bucuresti, 29.4.14 13:53

Privacy policy

Raporteaza abuz

Versiune html

Trimite unui prieten

 
Comunitate
Articole
Dictionar juridic
Intrebari si raspunsuri
Cod Penal. Nou!
Modele de contracte
Legislatie
 

Odata cu intrarea in vigoare a Noului Cod de Procedura Civila s-au abrogat doua texte de lege care ofereau diverse posibilitati de recuperare a creantelor intre comercianti, sau profesionisti. Astfel, OG nr. 5/2001 reglementa procedura somatiei de plata, iar OUG nr. 119/2007 reglementa procedura ordonantei de plata.

Aceste doua proceduri au fost combinate de catre legiuitor in noile dispozitii ale NCPC, respectiv art. 1013-1024. Procedura noua rezultata se aplica creantelor certe, lichide si exigibile, constand in obligatii de plata a unor sume de bani care rezulta dintr-un contract civil, inclusiv cele incheiate intre un profesionist si o autoritate contractanta, constatata printr-un inscris ori determinate de un statut, regulament sau alt inscris, pe care partile si l-au insusit prin semnatura ori in alt mod admis de lege (detalii click aici >>)

Publicatia Recuperarea Debitelor va ofera mijloacele eficiente de recuperare rapida a banilor dvs.

Clientii dvs. intarzie cu plata facturilor?
Intarzierile acestea va deregleaza fluxul de numerar?
In consecinta, aveti la randul dvs. intarzieri cu plata facturilor sau chiar a salariilor?

Fie ca sunteti jurist, reprezentant al unei firme cu astfel de probleme serioase (sau deocamdata doar potentiale), fie ca sunteti chiar managerul ingrijorat de soarta lichiditatilor firmei dvs., solutia este una singura: sa-i mobilizati pe datornici sa se achite de obligatiile lor. (detalii click aici >>)
 
Iar lucrul acesta il puteti face prin tehnici de recuperare a creantelor, tehnici permise de lege si in special de Noul Cod de Procedura Civila (NCPC), intrat in vigoare la 15 februarie 2013.
 

Care sunt tehnicile care dau cele mai bune rezultate in recuperarea creantelor?
Care este legislatia in vigoare privind fiecare actiune in parte? (vezi aici >>)
Care sunt argumente pro si contra la optarea pentru o anumita tehnica?
Ce formulare/acte/cereri trebuie completate si cum? (vezi aici >>)
Ce proceduri presupun actiunile in justitie in cazul fiecarei tehnici?
Etc.
 
Raspunsurile profesioniste la toate aceste intrebari sunt in cea mai de incredere sursa – Buletinul informativ "Recuperarea Debitelor" – o publicatie unica pe piata informatiilor specializate din Romania, care ofera raspunsuri super-pertinente la aceasta problema comuna tuturor intreprinzatorilor: facturile neincasate.

Pentru Formularul de Inscriere click aici >>

Concret, iata ce face acest buletin informativ pentru dvs.:


Va prezinta in fiecare editie 10-12 studii de caz in domeniul recuperarii creantelor, impreuna cu solutiile aferente (detalii click aici >>)

Va ofera temeiul legal pe care se bazeaza solutiile respective, cu explicatii amanuntite astfel incat sa deveniti dvs. insiva un expert in recuperarea creantelor

Are grija de timpul dvs., propunandu-va articole concentrate si la obiect, cu raspunsuri care se inteleg rapid  (detalii click aici >>)

Va permite sesizarea si retinerea facila a aspectelor celor mai importante, gratie tehnoredactarii elegante, cu casete si inter-titluri usor de urmarit.

Important!
 
Problemele abordate de publicatia "Recuperarea Debitelor" sunt probleme reale, intalnite in practica de intreprinzatori, avocati, consilieri juridici - probleme cu care sigur v-ati intalnit sau e foarte posibil sa va intalniti si dvs. la un moment dat.

Pentru a vedea subiectele tratate de Buletinul informativ "Recuperarea Debitelor", in editiile viitoare, click aici >>

Pentru Formularul de Inscriere click aici >>

Buletinul informativ "Recuperarea Debitelor” este sursa dvs. de informatii de top legate de:


Abrogarea OG 5/2001 privind somatia de plata
Abrogarea OUG 119/2007 si introducerea acesteia in noul Cod de procedura civila - sub forma unei proceduri speciale care va incorpora si dispozitii din OG 5/2001.
Noutatea introdusa de noul Cod de procedura civila privind recuperarea creantelor de valoare redusa - procedura speciala
...si lista continua...
 
Publicatia Recuperarea Debitelor apare in fiecare luna, in format A4, tiparit.
Se distribuie numai prin abonament direct (nu il veti gasi la chioscurile de difuzare a presei). Se poate indosaria usor, astfel incat sa aveti intr-un singur loc intreaga colectie.

Ne face placerea sa va oferim acest buletin informativ la un pret incredibil, de doar 287.76 lei (inclusiv TVA), abonamentul pe 12 luni, redus cu 50% cu ocazia lansarii.

Pentru Formularul de Inscriere click aici >>


 

 

Trimiteti si prietenilor dvstra articolele care v-au placut:

   yahoo messenger   email        facebook  twitter  linkedin

Puteti urmari toate newsletterele e-Juridic pe:

  flux rss   arhiva newslettere

Daca doriti sa va dezabonati automat, click aici:

  Dezabonare Automata

Expeditor: Rentrop&Straton , Bdul. Natiunile Unite nr. 4 , Bucuresti , Romania
Tel: 0040-213172587 , Fax: 0040-213172586