e-Juridic

In atentia dnei/dlui Abonat , inscris la data de

Bucuresti, 29.4.14 13:53

Privacy policy

Raporteaza abuz

Versiune html

Trimite unui prieten

 
Comunitate
Articole
Dictionar juridic
Intrebari si raspunsuri
Cod Penal. Nou!
Modele de contracte
Legislatie
 

Va punem la dispozitie cele mai recente aparitii legislative ale Monitorului Oficial!
 

Acces neconditionat la legislatie, coduri, dictionare, jurisprudenta!

 

http://lp.rs.ro/upload_img/701_legisplusprofesional.e-juridic.ro/images/1-laptop-%20legis-1%281%29.JPG


Documentarea cu privire la problemele de ordin juridic este un proces din ce in ce mai greu in contextul deselor schimbari ale legislatiei romanesti.

In aceste conditii, metodele clasice de informare se dovedesc a fi de multe ori ineficiente.

Pentru a usura acest proces, liderul informatiilor de specialitate din Romania, Rentrop & Straton si furnizorul de legislatie al Ministerului Justitiei CTCE Piatra Neamt au realizat un parteneriat unic care va aduce dumneavoastra, toata legislatia de care aveti nevoie: Legis Plus Profesional.


Pentru detalii si comenzi. CLICK AICI!


Module pe care le accesati in baza unui abonament pe 12 luni la softul Legis Plus Profesional:


Actele oficiale - baza de date cuprinde peste 95.000 de acte normative din perioada 1810 si pana in prezent, actualizata zilnic

http://lp.rs.ro/upload_img/701_legisplusprofesional.e-juridic.ro/images/ok_orange.png Jurisprudenta - in prezent, peste 40.000 de spete.

http://lp.rs.ro/upload_img/701_legisplusprofesional.e-juridic.ro/images/ok_orange.png Jurisprudenta CEDO - jurisprudenta Curtii Europene a Drepturilor Omului extrasa din culegerile Institutului Roman pentru Drepturile Omului.


http://lp.rs.ro/upload_img/701_legisplusprofesional.e-juridic.ro/images/ok_orange.png Doctrine -  modul care vine cu expuneri deosebit de interesante din toate ramurile de drept, fiind realizat prin compilarea parerilor, opiniilor, teoriilor autorilor celebri din diverse ramuri de drept, unele care nu sunt suficient acoperite legislativ, de exemplu Dreptul de proprietate intelectuala.

http://lp.rs.ro/upload_img/701_legisplusprofesional.e-juridic.ro/images/ok_orange.png Eurolegis - modulul furnizeaza utilizatorului o echivalenta intre cele doua legislatii (legislatia europeana si legislatia romaneasca), permitand o mai buna intelegere a procesului legislativ. >>click aici pentru mai multe detalii

http://lp.rs.ro/upload_img/701_legisplusprofesional.e-juridic.ro/images/ok_orange.png Autorizatii - modul care indica documentele, etapele si termenele pe care o persoana trebuie sa le aiba in vedere pentru obtinerea unei autorizatii, licente sau eliberarea unui anumit act de catre o institutie.


http://lp.rs.ro/upload_img/701_legisplusprofesional.e-juridic.ro/images/ok_orange.png Modele - modulul contine modele tip de contracte, actiuni in justitie, contestatii, plangeri, cereri, reclamatii, procuri etc. >>click aici pentru mai multe detalii

http://lp.rs.ro/upload_img/701_legisplusprofesional.e-juridic.ro/images/ok_orange.png Dictionare explicative necesare la birou: roman, latin, juridic, de drept civil, de drept al muncii, de drept international al afacerilor, bancar etc. Dictionarele sunt publicatii ale unor autori profesionisti,
certificati si ofera posiblitate de cautare (Search) rapida si integrarea cautarilor.
http://lp.rs.ro/upload_img/701_legisplusprofesional.e-juridic.ro/images/ok_orange.png Definitii si Abrevieri - Functie de cautare (Search) in extenso in intreaga baza de date; Posibilitatea ca, prin cunoasterea unui cuvant sau a unei sintagme, sa ajungeti mai usor la actele normative care contin acel cuvant. >>click aici pentru mai multe detalii

http://lp.rs.ro/upload_img/701_legisplusprofesional.e-juridic.ro/images/ok_orange.png Comentarii si sinteze din articole din reviste de specialitate juridice care va ajuta sa lamuriti probleme juridice.
http://lp.rs.ro/upload_img/701_legisplusprofesional.e-juridic.ro/images/ok_orange.png Sinteze Economice - grupate pe tematici economice specifice: Accize, Control Fiscal, Creante bugetare, Evaziune fiscala, Impozit, Piata Muncii, TVA.
http://lp.rs.ro/upload_img/701_legisplusprofesional.e-juridic.ro/images/ok_orange.png Achizitii
http://lp.rs.ro/upload_img/701_legisplusprofesional.e-juridic.ro/images/ok_orange.png Clasificari >>click aici pentru mai multe detalii

 

Pentru a vizualiza toate modulele, CLICK AICI.


Atentie! Marele avantaj al acestui program legislativ este faptul ca el este online, pe internet, astfel incat sa il puteti accesa si citi oricand si de oriunde.
In parteneriat cu liderul in domeniu, CTCE Piatra Neamt, va punem la dispozitie cele mai recente aparitii legislative ale Monitorului Oficial!

Pentru detalii si comenzi. Click AICI >>>

 


* Monitorul Oficial

 

Trimiteti si prietenilor dvstra articolele care v-au placut:

   yahoo messenger   email        facebook  twitter  linkedin

Puteti urmari toate newsletterele e-Juridic pe:

  flux rss   arhiva newslettere

Daca doriti sa va dezabonati automat, click aici:

  Dezabonare Automata

Expeditor: Rentrop&Straton , Bdul. Natiunile Unite nr. 4 , Bucuresti , Romania
Tel: 0040-213172587 , Fax: 0040-213172586