e-Juridic

In atentia dnei/dlui Abonat , inscris la data de

Bucuresti, 29.4.14 13:53

Privacy policy

Raporteaza abuz

Versiune html

Trimite unui prieten

e-Juridic
 
Comunitate Articole Dictionar juridic Intrebari si raspunsuri Cod Penal. Nou! Modele de contracte Legislatie
 


Cum iti maresti semnificativ viteza de citire!


Citim pentru ca reprezinta una dintre acele activitati care ne imbogatesc in mod clar, fara exceptii si fara dubii! Ne imbogatim cand acumulam informatii valoroase pentru ca o simpla informatie poate face cate o suta de salarii.

Pentru cei care cauta sa citeasca si nu au niciodata timp destul, o solutie ideala este ghidul practic “Citirea rapida – Tehnici si strategii. Cum sa iti maresti semnificativ viteza de citire”.


... vezi detalii aici »

 

Ghidul te ajuta sa iti testezi viteza de citire si intelegere a unui text. Iti ofera informatiile esentiale pentru a-ti controla miscarile ochilor si pentru a-ti mari viteza de citire si intelegere.
 

De asemenea, ghidul iti ofera informatii cu privire la conditiile externe si interne care iti influenteaza viteza de citire si care te ajuta sa iti ghidezi privirea. Discutam despre o tehnica de citire rapida (... citeste detalii aici »).
 

Pentru multi, pasii de urmat pentru a dezvolta memoria fotogragica sunt unii necunoscuti si aici se pierde foarte mult timp. Am putea sa descoperim informatii valoroase cu viteza uimitoare, daca am intelege cum sa procedam.
 

De aceea va recomandam sa consultati ghidul de fata, pentru ca va ofera pasii esentiali pentru a va dezvolta memoria fotogafica si pentru a va dezvolta abilitatile de a sumariza si de a parcurge un text mult mai rapid decat pana acum!
 

... Click Aici pentru Formularul de Inscriere


Mai mult, in cadrul ghidului de fata vei afla si care sunt cel mai des intalnite probleme in citire: subvocalizarea mentala, urmarirea textului cu degetul si cum poti sa iti imbunatatesti puterea de concentrare.
 

De asemenea, Ghidul “Citirea rapida” iti pune la dispozitie toate informatiile cu privire la mind map-uri, acele harti mentale care reprezinta o noua dimensiune in citire si luarea de notite.

 

Aflati mai multe informatii despre tehnicile de citire rapida in
Ghidul “Citirea rapida” »

© RENTROP & STRATON
Toate drepturile rezervate.

Trimiteti si prietenilor dvstra articolele care v-au placut:

   yahoo messenger   email  facebook  twitter  linkedin

Puteti urmari toate newsletterele e-Juridic pe:

  flux rss   arhiva newslettere

Daca doriti sa va dezabonati automat, click aici:

  Dezabonare Automata

Expeditor: Rentrop&Straton , Bdul. Natiunile Unite nr. 4 , Bucuresti , Romania
Tel: 0040-213172587 , Fax: 0040-213172586