e-Juridic

In atentia dnei/dlui Abonat , inscris la data de

Bucuresti, 29.4.14 13:54

Privacy policy

Raporteaza abuz

Versiune html

Trimite unui prieten

 
Comunitate
Articole
Dictionar juridic
Intrebari si raspunsuri
Cod Penal. Nou!
Modele de contracte
Legislatie
 

Editorial Alexandra Stanescu: Iarna pe (o) ulita (nordica)

Iarna, undeva intr-un oras din nordul Europei. Este trecut bine de tot de miezul noptii si... "Ninge cu argintul coamelor de cai..." Aiurea! Nu ninge asa de... incalcit, iar caii dorm demult. Ninge mai frumos decat orice. Ninge... perfect. Daca martienii ar exista si ar avea manuale care sa le invete plozii cum e pe Terra, ar ilustra capitolul "Ninsoare/Zapada" cu imaginile astea. Daca... venusienii ar exista si ar vrea sa afle despre cum ninge pe Terra, pe... "goagalul" sau pe "yutubul" lor, numai imaginile astea i-ar edifica...

Nicio adiere nu stranuta-n mijlocul fulgilor minusculi, nicio ramura nu se scutura de puf. Daca vedeau Alecsandri, Cosbuc, Toparceanu ninsoarea asta, isi dadeau foc la pasteluri si se inscriau la cursuri de recalificare...

Dar, in tot acest mirific peisaj citadin, totusi, cineva intra nu cu picioarele, ci de-a dreptul, de-a curmezisul, de-a lungul si de-a latul cu (...)

[citeste in continuare]

Auto. Numele meu este Duster. Dacia Duster

Este SUV. Robust si, in acelasi timp, elegant. Are un aer vestic, cu un anume iz rebel. Greu de crezut, dar este o masina romaneasca. "Numele meu este Duster. Dacia Duster". A sosit, in sfarsit, momentul in care o marca romaneasca realizeaza un SUV veritabil! Inca si mai greu de crezut pentru o masina autohtona este ca lui Duster nu i s-au gasit, cel putin pana acum, neajunsuri majore.

Au existat critici privind comportamentul modelului Duster cu tractiune fata, fara ESP, in celebrul test al elanului (test ce evalueaza capacitatea unei masini de a evita, pe asfalt uscat, un obstacol, la o viteza cat mai mare de deplasare). Aceste critici nu tin insa cont de faptul ca (...)

 [citeste in continuare...]

E-articole juridice

Mai aproape de dumneavostra

 

Trimiteti si prietenilor dvstra articolele care v-au placut:

   yahoo messenger   email        facebook  twitter  linkedin

Puteti urmari toate newsletterele e-Juridic pe:

  flux rss   arhiva newslettere

Daca doriti sa va dezabonati automat, click aici:

  Dezabonare Automata

Expeditor: Rentrop&Straton , Bdul. Natiunile Unite nr. 4 , Bucuresti , Romania
Tel: 0040-213172587 , Fax: 0040-213172586