E-Juridic.ro - Newsletter

In atentia dnei/dlui Abonat , inscris la data de

Bucuresti, 29.4.14 13:54

Privacy policy

Raporteaza abuz

Versiune html

Trimite unui prieten

e-Juridic
Comunitate Articole Dictionar juridic Intrebari si raspunsuri Cod Penal. Nou! Modele de contracte Legislatie
 

Cand tehnologia intalneste Dreptul: Tableta juridica R&S TAB


A gandi dincolo de prezent inseamna a evolua, a face un pas in plus catre ceea ce urmeaza. R&S l-a facut, aducand mai aproape tehnologia de cunoastere si contopindu-le in mod distinct intr-o tableta. Prima tableta dedicata exclusiv profesionistilor in drept.

Se spune ca esentele vin in recipiente mici. Acesta a fost si punctul de plecare al R&S atunci cand a creat Tableta juridica, un dispozitiv de ultima generatie care contine tot ceea ce este esential pentru un iubitor al dreptului, fie el magistrat, procuror, avocat, notar, consilier juridic, profesor sau student. Tehnologia s-a pus astfel in slujba cunoasterii pentru ca aceasta sa devina portabila si flexibila, rapida si accesibila, utila si potrivita.

Tableta juridica R&S TAB a fost conceputa pentru a oferi suport profesionistilor in drept, punandu-le la dispozitie pachetul complet de informatii specializate:
intreaga legislatie actualizata zilnic,
noile Coduri civil si penal explicate prin teste grila,
acces la un portal ce inglobeaza stiri si spete juridice, sfaturi si solutii, modele de formulare si contracte

Click aici pentru detalii >>>

Veti fi surprinsi sa constatati ca puteti beneficia de o intreaga lume juridica prin intermediul acestui dispozitiv atat de mic, usor si inteligent, incat il puteti tine alaturi in sala de judecata, la birou, la intalnirile cu clientii ori la curs.

Dincolo de a urma cadenta vremurilor, a detine aceasta tableta inseamna a fi eficient, inseamna a dispune de timp si resurse informationale in mod coerent, structurat, acualizat. Inseamna a afla si a oferi rapid raspunsuri, solutii, sugestii. Inseamna a avea acces la experienta celor din breasla si la practica juridica in general. Inseamna, in cele din urma, a face un pas inainte catre performanta.

Detalii aici >>>

Tableta juridica R&S TAB este practic mixul perfect dintre informatie si tehnica. Un gadget care integreaza universul juridic cu toate legile, spetele si jurisprudenta sa pentru ca practicienii dreptului, sau doar cei pasionati de acesta, sa se bucure de avantajele tehnologiei de ultima ora: portabilitate, flexibilitate, economie de timp si spatiu. Dar peste toate, este un instrument care contine si ofera cunoastere. Specializata si mereu la indemana.

Ce ii trebuie unui unui avocat, unui notar sau jurist pentru a fi bun? Cunostinte, experienta? Inteligenta, flexibilitate? Din toate cate o parte, iar fiecare parte poate fi gasita, in forma concentrata, pe http://www.solutiijuridice.e-juridic.ro/.

Aceste randuri au fost scrise nu din dorinta de a face reclama, ci de a aduce la cunostinta. Asa ca nu trebuie sa le dati crezare. Trebuie doar sa testati veridicitatea lor. Tableta juridica va asteapta la sediul librariei R&S din Str. Anghel Saligny nr. 6, Sector 5, Bucuresti. Indrazniti sa fiti uimiti!

Aflati mai multe detalii aici >>>

 


Dosarele mai vechi de un an, in atentia CSM


Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii va lua in discutiei, marti, 18 octombrie, raportul intocmit de inspectia judiciare, in cauzele aflate pe rolul instantelor, care au o vechime mai mare de un an.

Astfel, inspectorii CSM au analizat in detaliu situatia la nivelul tarii, prin fiecare curte de apel in parte, pentru a incerca sa imbunateasca sistemul si sa micsoreze durata de judecare a proceselor.

In acest sens, au fost facute o serie de propuneri pe care membrii CSM urmeaza sa le dezbata.

Nota inspectiei judiciare, aici.[citeste in continuare...]

 

© RENTROP & STRATON
Toate drepturile rezervate
Week-end CEDO Interactiv Termeni de utilizare Publicitate

Trimiteti si prietenilor dvstra articolele care v-au placut:

yahoo messenger email facebook twitter linkedin

Puteti urmari toate newsletterele e-Juridic pe:

flux rss arhiva newslettere

Daca doriti sa va dezabonati automat, click aici:

Dezabonare Automata
Expeditor: Rentrop&Straton , Bdul. Natiunile Unite nr. 4 , Bucuresti , Romania
Tel: 0040-212094512 , Fax: 0040-213172586