e-Juridic

In atentia dnei/dlui Abonat , inscris la data de

Bucuresti, 29.4.14 13:53

Privacy policy

Raporteaza abuz

Versiune html

Trimite unui prieten

 
Comunitate
Articole
Dictionar juridic
Intrebari si raspunsuri
Cod Penal. Nou!
Modele de contracte
Legislatie
 

V-ati gandit vreodata ce dezastru ar fi daca v-ati pierde brusc toate datele din calculator?

O solutie tehnologica minune va scapa pentru totdeauna de riscul unui asemenea dezastru!


>>> Click aici pentru solutia tehnologica

 

Solutia e la dvs.!
Aveti acum un aliat de nadejde: Cutia Neagra pentru Juristi!


Denumita dupa cutia neagra a avioanelor, aceasta inventie formidabila va ajuta sa va puneti la adapost, in conditii de siguranta deplina, datele din calculator. Practic, o salvare saptamanala a datelor pe Cutia Neagra a Juristului va scapa de riscul de a pierde totul intr-o secunda si, implicit, va scapa de saptamanile de munca necesare pentru a reface ce ati pierdut.

Concret, ce este Cutia Neagra pentru Juristi?


Este un dispozitiv de stocare de marimea unui telefon mobil, imbracat intr-o eleganta carcasa din piele, pe care-l puteti tine in geanta sau in sertarul biroului. Cutia Neagra pentru Juristi este o inventie a cercetatorilor de la Fokus Digital Services, o companie din grupul Rentrop & Straton, inventie ce inglobeaza patru elemente:

1)
un hard-disk extern de ultima generatie, cu o capacitate incredibila de 1TB

2) un soft avansat care „stie” sa va salveze periodic datele. Acest soft este realizat de programatori romani, folosind tehnici de criptare si stocare utilizate de NASA

3)
un manual complet de utilizare

4) un abonament pe 12 luni la Serviciul Permanent de Asistenta Tehnica. Astfel, daca intampinati orice problema, oricat de mica, puteti suna la un numar de telefon si, in cateva secunde, problema este rezolvata. In plus, Cutia Neagra a Juristului vine cu garantia Rentrop & Straton, o companie care este prezenta de 17 ani pe piata din Romania.
 

Cum functioneaza Cutia Neagra pentru Juristi

Cutia Neagra pentru Juristi este conceputa special pentru dvs. Un jurist exceptional nu trebuie sa fie si un bun cunoscator al computerelor. In consecinta, inventia noastra face totul pentru dvs.

Odata conectata la calculator, pe acelasi principiu pe care conectati un stick USP sau un mouse, Cutia Neagra pentru Juristi interactioneaza cu dvs. si, prin nu mai mult de 4 clicuri, va salveaza toate datele pe mediul de stocare. Atunci cand, Doamne-fereste, aveti o problema cu datele din calculator, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa conectati Cutia Neagra pentru Juristi la computer si sa va copiati toate datele pierdute.

FOARTE IMPORTANT! Datele salvate in Cutia Neagra pentru Juristi sunt criptate, astfel incat, cu ajutorul unei parole, numai dvs. puteti sa le copiati inapoi pe computer.

Cu alte cuvinte, daca pierdeti Cutia Neagra pentru Juristi,
nimeni nu va avea acces la datele dvs.!

ATENTIE! Stocul de Cutii Negre este limitat. Ca urmare a cererii imense din partea juristilor romani, mai sunt aproximativ 100 de cutii pe stoc. La un pret special de lansare de 792 lei TVA inclus. Grabiti-va!

>>> CLICK AICI pentru a Rezerva Cutia Neagra pentru Juristi

 


* Monitorul Oficial

Trimiteti si prietenilor dvstra articolele care v-au placut:

   yahoo messenger   email        facebook  twitter  linkedin

Puteti urmari toate newsletterele e-Juridic pe:

  flux rss   arhiva newslettere

Daca doriti sa va dezabonati automat, click aici:

  Dezabonare Automata

Expeditor: Rentrop&Straton , Bdul. Natiunile Unite nr. 4 , Bucuresti , Romania
Tel: 0040-213172587 , Fax: 0040-213172586